Mesaje anti-maghiare şi anti-Sepsi au apărut pe un gard din Sfântu Gheorghe, lângă stadion. Potrivit suporterilor Sepsi OSK, persoane necunoscute au inscripţionat cu spray mesaje împotriva Ungariei, a echipei şi mesajul „Plecaţi”.

Pe pagina de Facebook Știrile Transilvaniei găsiți cele mai importante știri ale momentului, opinii și analize. Dați-ne LIKE!

Potrivit paginii Facebook a suporterilor Sepsi OSK, mesajele împotriva Ungariei şi a echipei au apărut pe un gard din Sfântu Gheorghe, lângă stadion.

„Condamnăm toate manifestările de ură, antisemitism şi xenofobie”, se arată în pagina susţinătorilor.

Conform unor comentarii, în apropiere există o societate care are camere de supraveghere, astfel că autorii ar putea fi identificaţi uşor.

Duminică, 9 februarie, Poli Iaşi se întâlneşte cu Sepsi Sfântu Gheorghe, în etapa a 24-a, de la ora 14:30.

Sursa: Mediafax

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.