Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a avizat pozitiv, marţi, numirea lui Crin Nicu Bologa în funcţia de procuror-şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie. Decizia a fost luată cu unanimitate.

Pe pagina de Facebook Știrile Transilvaniei găsiți cele mai importante știri ale momentului, opinii și analize. Dați-ne LIKE!

Crin Nicu Bologa, propus de ministrul Justiţiei pentru funcţia de procuror-şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie a susţinut, marţi, interviul la CSM. Avizul emis de Consiliul Superior al Magistraturii este unul consultativ.

Crin Nicu Bologa a afirmat în cursul zilei de azi că nu este de acord cu nicio formă de imunitate şi de garanţii speciale pentru anumite categorii de cetăţeni, așa cum sunt prevăzute în proiectul de desființare a Secției speciale de anchetare a magistraților, propus chiar de Cătălin Predoiu.

Crin Nicu Bologa este prim-procuror adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj, fiind în acelaşi timp şi purtător de cuvânt al instituţiei. Crin Nicu Bologa a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universităţii “Babeş-Bolyai” din Cluj-Napoca în 1995.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.