fbpx
25.7 C
Cluj-Napoca
AcasăJUSTIȚIEAngajații Penitenciarului Deva au intrat în grevă

Angajații Penitenciarului Deva au intrat în grevă

Publicat în

spot_img
spot_img

Membrii sindicatului „Vulturul” de la Penitenciarul Deva au declanșat astăzi o grevă de avertisment, solidarizându-se protestului colegilor de la Centrul Educativ Târgu Ocna, unde s-a hotărât tăierea sporului de microfloră agenților care lucrau în condițiile cele mai afectate din acest punct de vedere.

Angajații de la Penitenciarul Deva au purtat astăzi banderole albe pe braț și au declarat că alături de membrii sindicatului „Vulturul” au fost și alți angajați, membri al altor sindicate din acest penitenciar hunedorean.

”În data de 11.02 am aflat cu indignare și îngrijorare despre situația colegilor de la Centrul Educativ Târgu Ocna, unde s-a hotărât tăierea sporului de microfloră tocmai agenților care lucrau în condițiile cele mai afectate din acest punct de vedere. Interesant este faptul că această tăiere vine la câteva zile după ce în Comitetul de Sănătate și Securitate în Muncă – CSSM, s-a decis acordarea acestui spor, care era în plată de ani de zile”, se arată într-un comunicat de presă trimis redacției Știrile Transilvaniei de către sindicaliști.

Angajații penitenciarului Deva susțin că au dorit să dea un semnal de unitate, iar faptul că la protest au participat membri ai mai multor sindicate este considerat o victorie.

„Când camaradul tău se confruntă cu situații care pe tine nu te afectează direct și nici la acel moment, ai două opțiuni: ori te solidarizezi cu el, ori îi întorci spatele. Suntem uniți și puternici, iar asta trebuie să o știe toți!”, se mai arată în documentul citat.

Articole recente

Spectacole-studio, în octombrie, la Teatrul Szigligeti din Oradea

Pentru luna următoare, Teatrul Szigligeti Oradea a programat mai multe spectacole la Sala Transilvania. Instituția de teatru maghiar folosește noul spațiu din luna martie a acestui an.

S-a semnat contractul de finanțare pentru modernizarea unui tronson din „Centura mică” a Timișoarei

Este vorba despre un tronson cu pornire de pe DJ 593, raza localității Șag, până la intersecția cu DJ 591 A în Sânmihaiu Român, lungime acestuia fiind de 6,53 km.

Proiect pentru stabilirea vechimii bisericilor de lemn din judeţul Sălaj, susţinut financiar de Ordinul Arhitecţilor din România

Acest proiect cultural cu o componentă pronunţată de cercetare este susţinut de Ordinul Arhitecţilor din România din Timbrul de arhitectură.

Se deschid două puncte noi de trecere a frontierei între România şi Ungaria

Începând din 1 octombrie, traficul de marfă va fi deschis la punctele de trecere a frontierei Valea lui Mihai - Nyírábrány şi Urziceni-Vállaj

Mai multe articole de același fel