Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Dumitru Croitoru” al judeţului Sibiu a fost sesizat, joi, că un incendiu a izbucnit în interiorul zonei Spa a unui hotel din staţiunea Păltiniş. Peste 100 de persoane au fost evacuate, iar doi oameni au ajuns la spital.

Pe pagina de Facebook Știrile Transilvaniei găsiți cele mai importante știri ale momentului, opinii și analize. Dați-ne LIKE!

Pompierii au intervenit cu trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă, autospeciala de salvare de la înălţime, autospeciala de transport victime multiple şi trei echipaje SMURD. Au fost evacuate 106 persoane cazate şi trei angajaţi ai hotelului.

După evaluarea medicală a tuturor persoanelor, două femei de 50 şi 20 de ani, intoxicate cu fum, au fost preluate de echipajele Smurd şi transportate la UPU Sibiu.

În acest moment, incendiul este localizat şi se lucrează pentru lichidarea acestuia.

Foto: ISU Sibiu

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.