Peste 20 de producători de slănină și produse din carne de porc participă în acest weekend la a 9-a ediție a SlanăFest, organizată la Cluj-Napoca, pe terasa restaurantului Bulgakov Café.

La eveniment s-au înscris mici producători și meșteșugari renumiți pentru priceperea cu care pregătesc slănină, cârnați, mezeluri și afumături din carne de porc.

Programul SlanăFest 2020 – Cluj-Napoca

Sâmbătă

12.00 – 21.00 – Târgul produselor tradiționale

16.00 – Concursul cârnaților, mezelurilor și afumăturilor

Duminică

12.00 – 20.00 – Târgul produselor tradiționale

16.00 – Concursul slăninelor, decernarea premiilor

18.00 – Muzică lăutărească, formația TOKOS

(SURSA FOTO: Facebook.com / Bulgakov Café)

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.