Câteva sute de timișoreni au așteptat la coadă, vineri seara, inaugurarea unei noii librării în centrul municipiului. Sub sloganul „Îndrăgostiţi de carte”, Cărtureşti a deschis noua librărie în Piaţa Operei, într-un spațiu amenjat cu mult bun gust și extrem de primitor. Imaginile cu oamenii care au stat la coadă în aşteptarea deschiderii librăriei au fost postate pe pagina sa de Facebook de către directorul Asociaţiei Timişoara Capitală Europeană a Culturii, Simona Neumann, aducându-i mii de vizualizări și distribuiri.

Sute de timișoreni s-au strâns vineri în faţa unei librării din centrul Timişoarei în aşteptarea deschiderii. Deschisă în spaţiul fostei librării „Mihai Eminescu”, Librăria Cărtureşti din Piaţa Operei a atras la inaugurare sute de persoane care au stat la coadă pentru a intra în cea mai frumoasă casă a cărții din oraș. Imaginile cu oamenii care așteptau să intre au fost postate pe pagina Facebook de către directorul Asociaţiei Timişoara Capitală Europeană a Culturii, Simona Neumann, aducându-i acesteia mii de vizualizări și distribuiri.

Cu ocazia acestui eveniment, vizitatorii au avut parte de arii de operă cu soprana Cristina Vlaicu, tenorul Cristian Bălăşescu, basul Octavian Vlaicu şi pianista Angela Balici de la Opera Naţională Română Timişoara.

În anul 2021, Timişoara va deveni Capitală Europeană a Culturii.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania