Telecabina care facilitează accesul pe Cetatea Deva și Complexul acvatic ”Aqualand” Deva nu vor funcționa luni, 17 februarie.

Măsura a fost luată pentru efectuarea activităților de dezinsecție, dezinfecție și deratizare. 

Ambele obiective își vor relua programul obișnuit de funcționare începând de marți, 18 februarie.

În ziua opririi telecabinei, accesul la monument se poate face pe jos, pe la Poarta 1, între orele 8.00 – 20.00, alegând unul dintre cele trei trasee semnalizate corespunzător.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.