Comandat de Partidul Naţional Liberal – Filiala Hunedoara
CUI 21200012

Cel mai prestigios turneu de hochei pentru copii din lume, «Québec International Pee-Wee Hockey Tournament» se desfășoară anual în Canada, o competiție demarată sub denumirea de «Championnats Mondiaux de Hockey Pee-Wee». Ediția din acest an, a 61-a, se bucură de participarea a peste 2.000 de copii din categoria de vârstă U13, respectiv peste 100 de echipe din întreaga lume a hocheiului, organizate în cinci grupe. ”Team Romania” este echipa ce reprezintă țara noastră, fiind pentru a doua oară aici, după ce anul trecut au reușit o performanță răsunătoare. Copiii provin de la cluburile de hochei din Brașov, Miercurea Ciuc, Cârța și Gheorgheni, actualii poli de performanță din hocheiului romanesc.

Așa după cum Știrile Transilvaniei a scris, prima participare a unei echipe de hochei din Romania, în anul 2019 s-a constituit într-un succes răsunător, „Team Romania” reușind să câștige Inter B, grupa în care a fost admisă.

La momentul aterizării Team Romania pe pământ canadian, am reușit să le luăm un scurt interviu antrenorului Laszlo Kovacs, dar și fundașului Cristian Achim.

Echipa nostră are astăzi primul meci oficial, adversari fiindu-le cei de la Nord-Ouest Pionniers.

Staful technic din jurul antrenorului principal Laszlo Kovacs a ales pentru deplasarea în Canada un lot format din 16 jucători de câmp și doi portari.
Portari: Călin Mardale, Mate Molnar. 
Fundași: Cristian Achim, Robert Szekeres, Bela Incze, Csaba Csiszer, Tudor Bolocan, Tihamer Gal. Atacanți: Matei Bolocan, Zsolt Mathe, Luca Moise, Adam Mic, Tamas Agoston, Gergo Albert, Nicolett Feher, Tamas Marton, Laszlo Becze-Mathe, Tudor Capolna.

Team Romania are suportul material al partenerilor „Fundatia Ion Tiriac”, Amigo” si „Bauer Hochei”. Organizarea si logistica este asigurata de asociatia „Ice Hockey” Brasov

Comandat de Partidul Naţional Liberal – Filiala Hunedoara
CUI 21200012
Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.