Specialiştii Spitalului de Boli Infecţioase „Victor Babeş” din Timişoara au infirmat prezenţa infecţiei cu coronavirus în cazul femeii de 56 de ani, din Deva, transportată duminică dimineață de Spitalul Județean de Urgență Deva.

Potrivit Prefecturii Hunedoara, în urma consultului de specialitate, medicii au stabilit că acest caz nu se încadrează în definiţia de ”infecţie cu coronavirus”. La prezentarea la spital, deveanca nu a avut febră şi nici dispnee.

Femeia este internată în prezent într-un salon obişnuit al spitalului din Timişoara, sub supraveghere medicală.

O femeie de 56 de ani, din Deva, suspectă de infecţie cu COVID 19, a fost transportată duminică de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva la Spitalul de Boli Infecţioase „Victor Babeş” din Timişoara. Pacienta, cu domiciliul în Deva, a călătorit 7 zile în Thailanda şi s-a întors în ţară în data de 13 februarie prin Aeroportul Otopeni. Ea s-a prezentat la UPU Deva cu sindrom febril şi, după un prim consult de specialitate, a fost imediat izolată activându-se procedurile prevăzute pentru situaţii de „posibilă infecţie cu coronavirus”.

(FOTO: pixabay.com)

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.