Un bărbat de 60 de ani și-a pierdut viața într-un accident rutier care a avut loc luni dimineața, în localitatea Pui.

În  momentul în care un TIR care staționa în centrul comunei Pui s-a pus in mișcare, șoferul TIR-ului, un bărbat de 43 ani, din Turda, județul Cluj, a surprins și accidentat grav un bărbat în vârstă de aproximativ 60 ani. Victima se pare că se afla în fața TIR-ului, iar șoferul nu l-a observat”, potrivit IPJ Hunedoara.

Victima a fost preluată de un echipaj SMURD, însa a decedat în ciuda eforturilor echipei medicale. Șoferul TIR-ului este cercetat penal pentru ucidere din culpă.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.