Ancheta făcută în judeţul Hunedoara de echipa emisiunii „România, te iubesc!” a fost urmărită, duminică seară, la Pro TV, de 1 milion de telespectatori. ”Județe la stăpân” a revenit în programul ProTV, prima emisiune din noul sezon fiind filmată în județul Hunedoara.

Emisiunea „România, te iubesc! – Județe la stăpân” a fost lider de audienţă pe toate categoriile de public şi a înregistrat 4,9 puncte de rating şi 17,5% share pe segmentul de public comercial, format din persoane cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, din mediul urban.

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel naţional, aproximativ 1 milion de telespectatori au urmărit emisiunea, iar în minutul de maximă audienţă, de la 18:58, emisiunea a fost vizionată de peste 1,6 milioane de români.

Rareş Năstase a prezentat, duminică seară, prima ediţie din seria „Judeţe la Stăpân” din acest sezon al emisiunii. Ancheta a arătat că în judeţul Hunedoara, unde există importante bogăţii de aur şi cărbune, este lăsat în paragină, însă aici există interese mari.

Duminica viitoare, de la ora 18:00, va fi difuzat un material al lui Paul Angelescu realizat în judeţul Giurgiu, „pe ultimul loc la lungimea reţelei de apă potabilă şi pe locul patru, din coadă, la lungimea reţelei de canalizare”. Judeţul se află printre ultimele locuri şi la cantitatea de gaze livrată populaţiei. „Pe scurt, o mare parte dintre cei 230.000 de locuitori ai judeţului nu beneficiază de minimul confort pe care o ţară civilizată este obligată să-l asigure cetăţenilor”.

Emisiunea poate fi revăzută aici: https://protvplus.ro/emisiuni/romania-te-iubesc/episodul/20182-romania-te-iubesc-16-februarie-2020

Credit foto: Rares Năstase

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania