Cunoscutul Radu Almășan, fondatorul trupei Bosquito, a avut recent amabilitatea de a ne acorda un interviu telefonic, imediat după finalizarea celui de-al treilea concert susținut la Timișoara. Chiar dacă eu, reporterul, eram în Canada, iar Radu era la Timișoara, am reușit să aflăm repede câteva detalii despre viitorul turneu canadian al trupei, turneu ce va avea loc între 6 si 8 martie.

Interviu de interviu. Radu Almasan – "domnul Bosquito", live prin telefon sambata, 15 februarie, in "Ora romaneasca". Multumesc Marius Balan (Escu TV) pentru intermedierea acestui fain interviu.

Geplaatst door Adrian Ardelean op Zondag 16 februari 2020
Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.