Primăria Deva organizează în perioada 26 februarie – 8 martie, în Piața Unirii din centrul orașului, Târgul de Mărțișor.

Evenimentul este dedicat exclusiv produselor handmade și florilor de sezon și își propune promovarea vechiului obicei al dăruirii, la început de primăvară, al micilor obiecte artizanale cu rol protector, precum și a meșteșugului care stimulează creativitatea, originalitatea și inspirația ce dau naștere unor mărțișoare deosebite.

Vizitatorii târgului vor avea ocazia să aleagă dintre sute de produse unicat, expuse în peste 30 de standuri – de la mărțișoare tradiționale la mărțișoare inedite, realizate manual, din lemn, sticlă, țesături, cristale sau plante. Comercianții vor oferi spre vânzare inclusiv produse de artizanat, cadouri personalizate și alte obiecte handmade specifice sărbătorilor de 1 și 8 Martie.

Târgul de Mărțișor de la Deva va fi deschis zilnic, între orele 10.00 – 18.00.

Fiecare comerciant care participă la eveniment are la dispoziție între unu și trei standuri pentru expunerea produselor și va plăti o taxă de ocupare a domeniului public, în valoare de 5 lei/mp./zi. Comercianții care doresc să participe la ediția din acest an a Târgul de Mărțișor se mai pot înscrie până joi, 20 februarie, la Primăria Deva – Serviciul Administrare Domeniu Public și Privat (Piața Unirii, nr. 16), telefon 0254.217.899, între orele 8.00 – 16.30.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania