Primarul municipiul Brad, Florin Cazacu, a anunțat luni că a fost victima unui atac informatic, după ce persoane necunoscute au folosit numărul său de telefon mobil pentru a transmite mesaje pe aplicația WhatsApp, prin care au cerut bani sau “afaceri dubioase”.

“Pare incredibil, dar este adevărat! Astăzi, 17 februarie 2020, începând cu ora 13.00 de pe numărul meu de telefon au fost transmise diverse mesaje pe WhatsApp, către grupuri sau persoane, făcând solicitări în numele primarului Florin Cazacu pentru sume de bani sau afaceri dubioase. Am primit ca dovadă imagini foto ale postărilor respective și am fost contactat în cursul serii de persoane care au primit solicitări. Vă rog să ignorați total orice solicitare de acest gen și să îmi aduceți la cunoștință orice încercare în sensul celor prezentate mai sus”, a scris Florin Cazacu pe contul său de Facebook.

Primarul Bradului consideră că acest caz este extrem de grav și a anunțat că va depune o plângere la Poliție în cursul zilei de marți pentru identificarea autorilor și luarea măsurilor legale împotriva acestora.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.