Un bărbat a murit miercuri într-un magazin Lidl din Timişoara, iar în ciuda acestui incident reprezentanţii supermarketului au refuzat să închidă locaţia, astfel că zeci de clienţi şi-au continuat fără probleme cumpărăturile. Bărbatul venise la cumpărături în magazinul respectiv, însă brusc i s-a făcut rău şi s-a prăbuşit printre rafturi.

Clienții aflați la cumpărături au sunat de urgenţă la 112, însă medicii ajunşi la faţa locului nu au mai putut decât să constate decesul. Poliţiştii au acoperit trupul neînsufleţit şi au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate motivul care a dus la decesul bărbatului.

În ciuda acestei tragedii, reprezentanţii magazinului au refuzat să închidă supermarketul până la ridicarea trupului neînsufleţit. Astfel că zeci de timişoreni s-au văzut puşi în situaţia de a-şi continua cumpărăturile în prezenţa cadavrului respectiv.

UPDATE: Imediat după publicarea articolului LIDL a trimis un scurt comunicat în care își cere scuze clienților care au fost expuși, fără voia lor, la intervenția autorităților competente.

”Ca urmare a incidentului petrecut astăzi, 19 februarie 2020, în magazinul Lidl de pe strada Iosif Bulbuca, din Timișoara, când unui client i s-a făcut rău la scurt timp după ce a intrat în magazin, dorim să transmitem gândurile și sincerele noastre condoleanțe familiei greu încercate în aceste momente. Colegii noștri au intervenit imediat, atât pentru acordarea primului ajutor, cât și pentru apelarea serviciului de urgență 112, însă, din păcate, eforturile salvatorilor au fost zadarnice. ”, au transmis reprezentanții companiei.

Sursa: observator.tv

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania

1 COMENTARIU

  1. ,,Au refuzt sa inchida locatia”. Da’ ce sunt cumva responsabili managerii ca omu’ a dat coltul in magazin? Si-au facut datoria, au chemat SMURD-ul, si si-au vazut mai departe de sarcini si treaba

Comments are closed.