Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a anunțat că elevii clujeni care doresc să intre la meciul de baschet dintre echipele naţionale ale României şi Spaniei vor beneficia de gratuitate, în baza carnetului de elev. Partida are loc astăzi, de la ora 18:00, în sala polivalentă BTarena și este parte a FIBA EuroBasket 2021 Qualifiers. Se așteaptă un meci spectaculos, echipa Spaniei fiind campioana mondială en-titre.

”Orașul nostru găzduiește astăzi două evenimente sportive internaționale de nivel înalt: meciul de baschet masculin dintre echipa națională a României și selecționata Spaniei și meciul de fotbal dintre campioana CFR Cluj și FC Sevilla, în manșa tur din șaisprezecimile UEFA Europa League.” a spus Emil Boc.

„Vulturii” vor da piept cu o echipă a Spaniei care ne vizitează din postura de campioană mondială. Meciul contează pentru calificarea la Campionatul European FIBA EuroBasket din 2021. România – Spania se va juca de la ora 18:00 în sala polivalentă BTarena. Accesul elevilor clujeni în arena sportivă este gratuit și se face în baza carnetului de elev, prezentat la intrare.

CFR Cluj a rămas singura reprezentantă a României în cupele europene și primește vizita unei specialiste în UEFA Europa League, FC Sevilla, de 5 ori câștigătoare a competiției. Partida va avea loc pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu, începând cu ora 20.00. Meciul se joacă „cu casa închisă”, echipa clujeană urmând să fie susținută de peste 20.000 de suporteri.

Haideți să ne bucurăm împreună de două evenimente sportive de cea mai înaltă calitate! Hai România!!! Mult succes, CFR Cluj!

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.