fbpx
1.7 C
Cluj-Napoca
AcasăSPORTElevii clujeni intră astăzi gratis la meciul de baschet România – Spania

Elevii clujeni intră astăzi gratis la meciul de baschet România – Spania

Publicat în

spot_img
spot_img

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a anunțat că elevii clujeni care doresc să intre la meciul de baschet dintre echipele naţionale ale României şi Spaniei vor beneficia de gratuitate, în baza carnetului de elev. Partida are loc astăzi, de la ora 18:00, în sala polivalentă BTarena și este parte a FIBA EuroBasket 2021 Qualifiers. Se așteaptă un meci spectaculos, echipa Spaniei fiind campioana mondială en-titre.

”Orașul nostru găzduiește astăzi două evenimente sportive internaționale de nivel înalt: meciul de baschet masculin dintre echipa națională a României și selecționata Spaniei și meciul de fotbal dintre campioana CFR Cluj și FC Sevilla, în manșa tur din șaisprezecimile UEFA Europa League.” a spus Emil Boc.

„Vulturii” vor da piept cu o echipă a Spaniei care ne vizitează din postura de campioană mondială. Meciul contează pentru calificarea la Campionatul European FIBA EuroBasket din 2021. România – Spania se va juca de la ora 18:00 în sala polivalentă BTarena. Accesul elevilor clujeni în arena sportivă este gratuit și se face în baza carnetului de elev, prezentat la intrare.

CFR Cluj a rămas singura reprezentantă a României în cupele europene și primește vizita unei specialiste în UEFA Europa League, FC Sevilla, de 5 ori câștigătoare a competiției. Partida va avea loc pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu, începând cu ora 20.00. Meciul se joacă „cu casa închisă”, echipa clujeană urmând să fie susținută de peste 20.000 de suporteri.

Haideți să ne bucurăm împreună de două evenimente sportive de cea mai înaltă calitate! Hai România!!! Mult succes, CFR Cluj!

Redactia

Articole recente

FITS | John Malkovich și Isabelle Adjani, printre actorii de excepție prezenți, în iunie, la Sibiu

Ediţia din acest an a Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu (FITS) va aduce în România, în perioada 21-30 iunie, numeroase personalităţii mondiale ale artelor spectacolului, precum actorul John Malkovich, actriţa Isabelle Adjani, Mikhail Baryshnikov şi Jan Fabre, dar şi pe Jon Fosse, unul dintre cei mai apreciaţi autori ai momentului

Alin Nica i-a retras toate atribuţiile vicepreşedintelul CJ Timiş, Cristian Moş, după ce acesta a anunţat că va candida independent la Primăria Timişoara

Forţa Dreptei, partidul din care acum face parte Alin Nica, după ce a plecat de la PNL, partidul care l-a susţinut în funcţia de preşedinte al CJ Timiş, i-a solicitat demisia lui Moş.

Aterizare de urgenţă pe Aeroportul Timişoara în urma unei ameninţări cu bombă

”A fost activat Planul Roşu de Intervenţie. Pasagerii sunt evacuaţi din avion”, au transmis reprezentanţii ISU Timiş.

La Alba Iulia se deschide sezonul de turism cultural şi istoric în 1 mai

Vor fi reluate spectacolele de reconstituire istorică antică şi schimbul de gardă, evenimente care atrag un număr mare de turişti în fiecare an

Mai multe articole de același fel