Bucătarul chef Marius Muntean, din Sibiu, a câștigat 2 trofee în cadrul concursului Interregionali Kuhara Europskih Regija ( Campionatul European Interregional de Gastronomie) – din Makarska, Croația 2020! Locul 1 la proba de îndemânare (Raw Cuts of Lamb) și locul 1 la meniu de restaurant compus din 3 feluri ( Consomme de vițel, gustare caldă din carne de miel și fel de bază din mușchi de vită). Chef Marius Muntean a reprezentat Sibiu Regiune Gastronomică Europeană, Asociația Culturală Euro Est Alternativ și bineînțeles, România

IKKER 2020….Prvi trojac je zavrsio predjelo

Geplaatst door Skmer Acmer op Woensdag 19 februari 2020

“Marius Muntean, executive-chef la Golden Tulip Sibiu şi membru al Asociaţiei Culturale Euro Est Alternativ a participat, în perioada 17-20 februarie, la Kuhara Europskih Regija (Campionatul European Interregional de Gastronomie) din Makarska, Croaţia”, au anunţat cei de la Primăria Sibiu.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.