Bucătarul chef Marius Muntean, din Sibiu, a câștigat 2 trofee în cadrul concursului Interregionali Kuhara Europskih Regija ( Campionatul European Interregional de Gastronomie) – din Makarska, Croația 2020! Locul 1 la proba de îndemânare (Raw Cuts of Lamb) și locul 1 la meniu de restaurant compus din 3 feluri ( Consomme de vițel, gustare caldă din carne de miel și fel de bază din mușchi de vită). Chef Marius Muntean a reprezentat Sibiu Regiune Gastronomică Europeană, Asociația Culturală Euro Est Alternativ și bineînțeles, România

“Marius Muntean, executive-chef la Golden Tulip Sibiu şi membru al Asociaţiei Culturale Euro Est Alternativ a participat, în perioada 17-20 februarie, la Kuhara Europskih Regija (Campionatul European Interregional de Gastronomie) din Makarska, Croaţia”, au anunţat cei de la Primăria Sibiu.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania