Primarul Hațegului, liberalul Marcel Goia, nu va candida pentru un nou mandat la conducerea orașului, ci va intra în cursa electorală pentru Consiliul Județean Hunedoara pe listele PNL.

Candidatul PNL pentru funcția de primar al orașului Hațeg va fi Adrian Pușcaș. Potrivit reprezentanților PNL Hunedoara, Adrian Pușcaș este director de bancă de peste 20 de ani, specialist în economie și finanțe.

„Am luat decizia, la începutul anului 2020, de a nu mai candida la primăria orașului Hațeg, iar în această seară, în urmă unui sondaj, am stabilit candidatul PNL pentru funcția de primar, în persoana domnului Adrian Puscaș. Eu îl voi susține cu toată forța, în campania care va urma și am încredere că va continua proiectele noastre. În ceea ce mă privește, voi candida pe lista PNL pentru Consiliul Județean Hunedoara și il voi sprijini pe Adrian David pentru funcția de președinte al acestei instituții”, a anunțat miercuri primarul Hațegului.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.