Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 1, a câștigat cu mare greutate finala turneului de la Dubai jucată în compania Elenei Rîbakina. Scorul final 3-6, 6-3, 7-6. Câștigarea acestei finale îi aduce Simone 696.860 de dolari şi 470 de puncte WTA.

Pentru Simona Halep aceasta este finala cu numărul 37 din carieră, a doua la Dubai, românca reușind o victorie muncită împotriva Elenei Rîbakina. Sportiva kazahă a dovedit superioritate, atât din punct de vedere fizic, cât și psihic. Nu a fost, însă, suficient ca să poată trece de tirul Simonei.

Simona Halep a pierdut primul set, scor 3-6, după 37 de minute de joc, dar a reuşit să se impună în al doilea, scor 6-,3 după 44 de minute.

În setul decisiv, Halep a fost condusă cu 3-1, însă a egalat la 3, iar apoi s-a impus în tie-break, scor 7-6, după un meci care a durat în total două ore şi 27 de minute.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.