Echipa de hochei U13 „Team România” s-a calificat în semifinalele turneului de hochei „Québec International Pee-Wee”, care are loc la Quebec, în Canada, după ce i-a învins în sferturi pe cei de la Lynx Haute-Bauce cu scorul de 7-4.

Pentru echipa noastră au înscris Florian-Adam Mic, Matei Bolocan, Gergo Albert și Luca Iustin Moise. Merită amintit aici efortul lui Matei Bolocan, cel care a înscris de patru ori în poarta adversarilor.

În prima semifinală a categoriei AA, Team România în va întâlni pe cei de la Titans Rive-Nord. Semifinala va avea loc sâmbătă, 22 februarie, de la ora 15.00.

Printre cei care le-au fost alături hocheiștilor români s-a aflat și celebrul pugilist Lucian Bute, cel care a postat pe pagina de Facbook un mesaj de felicitare pentru victoria echipei noastre.

Cel mai prestigios turneu de hochei pentru copii din lume, «Québec International Pee-Wee Hockey Tournament» se desfășoară anual în Canada, o competiție demarată sub denumirea de «Championnats Mondiaux de Hockey Pee-Wee». Ediția din acest an, a 61-a, se bucură de participarea a peste 2.000 de copii din categoria de vârstă U13, respectiv peste 100 de echipe din întreaga lume a hocheiului, organizate în cinci grupe.

”Team Romania” este echipa ce reprezintă țara noastră, fiind pentru a doua oară aici, după ce anul trecut au reușit o performanță răsunătoare. Copiii provin de la cluburile de hochei din Brașov, Miercurea Ciuc, Cârța și Gheorgheni, actualii poli de performanță din hocheiului romanesc.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.