Într-o vreme când isteria a dat în mai tot poporul speriat că, pe filiera italiană, vine apocalipsa, noi am făcut exact ceea ce ni se spune să nu facem: am plecat în locuri aglomerate. Da, am fost la film și bine am făcut! Miami Bici, filmul lui Matei Dima și Codin Maticiuc ne-a făcut să uităm repede de orice viruși încoronați sau încornorați și să râdem în hohote timp de aproape două ore alături de alți 200 de viteji care au venit aseară, la CinemaOne în Brașov, la avanpremiera comediei regizate de Jesus del Cerro. Vă garantăm că asta-i cea mai bună terapie în vremurile pe care le trăim, așa că v-o recomandăm cu drag și vouă.

Nu o să vă dăm spoilers din film că e prea fain ca să nu mergeți să-l vedeți și să vă bucurați de el. Vă spunem doar că subiectul comediei îi are în centru pe Ion si Ilie, doi români cu o viață ratată aici în țară, așa că pleacă peste ocean căutând un trai mai bun. Vă mai spunem, totodată, că filmul are toate ingredientele pentru a atrage toate generațiile. Așa că, cu mic cu mare, vă veți distra de minune dacă alegeți să îi vedeți pe cei doi simpatici căutând o lume mai bună departe de țară.

Bro si Codin

Băi, mi-au plăcut băieții ăștia! Înainte de această seară petrecută alături de ei, eu personal aveam o părere complet diferită. Codin Maticiuc, cunoscut drept ”Craiul de București”, mi se părea un om destul de arogant, care nu ar sta la discuție cu fanii săi. Cam la fel credeam și despre Bro, pe care chiar nu mă gândeam să-l văd stând la poze cu toți fanii. Dar, când au apărut în fața panoului unde se făceau fotografiile, am reușit să îi observ mai detaliat și mi-am schimbat părerea. Au fost tare faini, au glumit cu toată lumea, au empatizat iar noi i-am simpatizat instantaneu. Și, dacă mai pui că am și făcut niște poze super-cool cu ei, cred că v-ați prins cam cum a fost. Cel mai mult m-a surprins – în mod plăcut, evident – că Bro si Codin nu au intrat în sala până când nu au făcut fotografii cu toții fanii lor. Ei așa mai da, maeștrilor!

Q&A

La sfârșitul proiectării filmului, din sală au coborât chiar protagoniștii si au ținut o conversație, în stilul lor funny, cu publicul prezent. Înainte să înceapă discuția, Bro ne-a scutit de câteva întrebări „Câte repetiții au fost la scena sărutului?” „Codin sărută bine?” iar răspunsul a fost „Scena a fost filmată de 5 ori, iar Codin sărută mai bine decât credeți!”. Bro a mai afirmat și ca filmările au durat 27 de zile în total, iar scenele s-au filmat atât în București cât și în Miami.

Bro a spus, de asemenea, că a reușit cu acest film sa își bată propriul record, el fiind producătorul filmului 5GANG, cel cu care a întrecut toate vânzările filmelor românești din ultimii 30 de ani. Cu Miami Bici a reușit chiar mai mult: în doar 3 zile a adus în sălile de cinema nu mai puțin de 154.000 de spectatori. E chiar woow!

Am plecat de la această avanpremieră cu multe amintiri faine, așa că nu pot face altceva decât să vă îndemn și pe voi să mergeți și să vedeți filmul.

Vizionat împreună cu Irina Denisse Antofe, fata cu fotografiile

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.