Fostul ministru PSD al Sănătăţii Sorina Pintea a fost prinsă vineri în flagrant de procurorii DNA, după ce ar fi luat mită 120.000 lei. În urma flagrantului s-a dispus reţinerea acesteia, relatează Adevărul. Anchetatorii au indicii referitoare la implicarea fostului ministru într-un caz de corupţie, unde ar fi luat mită.

Sorina Pintea urmează să fie prezentată instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Reamintim că Sorina Pintea a fost ministru al Sănătăţii din data de 29 ianuarie 2018, în Guvernul Dăncilă. În 2016, a fost senator pe listele PSD. În februarie 2017 şi-a anunţat demisia din funcţia de senator, alegând să rămână în funcţia de manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă ”Dr. Constantin Opriş” din Baia Mare.

Înainte, fusese aleasă senator în 2016 din partea PSD.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.