23.7 C
Cluj-Napoca
AcasăLIFESTYLEDevenii au talent! O elevă de 11 ani a luat Golden Buzz...

Devenii au talent! O elevă de 11 ani a luat Golden Buzz de la Smiley şi Pavel Bartoş

Publicat în

spot_img
spot_img

Daria Călugăru, o elevă de 11 ani din Deva a oferit un moment fantastic în emisiunea ”Românii au talent” difuzată de PRO TV, iar performanța i-a fost răsplătită cu un Golden Buzz de la Smiley şi Pavel Bartoş. Daria Călugăru a inventat un nou sport și anume dansul pe howerbord.

Cei patru jurați a fost fascinați de numărul prezentat de micuța dansatoare și au privit-o cu și mai multă admirație, după ce aceasta le-a spus că dedică acest dans bunicilor săi care sunt acum la Dumnezeu.

„Face parte din generaţia asta minunată. Mi se pare că este şi sezonul acesta al copiilor geniali, care îţi întrezăresc drumul mai bine decât o făceam noi în viaţă”, a spus Mihai Petre.

Florin Călinescu nu s-a putut abține de la comentarii și i-a spus fetei că a luat acum și medalia de aur, iar Andra i-a spus că se vor revedea direct în semifinale.

”Ai fost senzațională. Eu nu am văzut niciodată așa ceva. Faptul că ai învățat singură, că ți-ai făcut sigură coregrafia ne-a făcut să dăm golden buzz”, a spus Smiley, care a aflat cu această ocazie că este cântărețul preferat al Dariei.

Emoţionată, Daria spus cu modestie că i se pare că numărul său a fost doar o joacă de copii. ”Mie mi se pare o joacă de copii, nu mă gândeam că primesc Golden Buzz. A fost de 10!”, a spus Daria.

”Daria Călugăru este expresia unei generatii geniale care va schimba lumea. Respect arta noii generatii; ma inclin in fata oamenilor noi si ii incurajez sa se joace in lumea lor!” a scris pe contul său de Facebook, Smiley.

Articole recente

Patru focare de COVID identificate în spitale din Timişoara şi Jimbolia

În spitalele din judeţul Timiș sunt 131 de bolnavi cu COVID-19 sau suspecţi

Tezaur unic în Europa, descoperit de arheologi în Bihor

Tezaurul va fi prezentat în totalitate după ce se vor efectua determinări cronologice cu ajutorul metodei C14, analize ADN şi cercetări antropologice.

Noroc cu seceta! Autoritățile au văzut că podul peste Mureş de la Săvârşin este foarte degradat, după ce nivelul apei a scăzut

Autorităţile au descoperit degradări la podul peste râul Mureş de la Săvârşin, după ce nivelul apei a scăzut foarte mult în ultimele săptămâni, fiind impuse unele restricţii de tonaj pentru vehicule.

CJ Timiș a lansat harta traseelor turistice din judeţ

Alin Nica, a declarat că este pentru prima dată când judeţul are o astfel de hartă, cu rute deja verificate, care conectează obiective turistice cu elemente de gastronomie şi posibilităţi de agrement şi de cazare.

Mai multe articole de același fel