fbpx
spot_img
19.7 C
Cluj-Napoca
AcasăPOLITICĂDemisie la vârful PSD Caraș-Severin

Demisie la vârful PSD Caraș-Severin

Publicat în

spot_img
spot_img

Președintele organizației județene PSD Caraș-Severin, Luminița Jivan, a decis să demisioneze din funcție. Ea este cercetată într-un dosar DIICOT şi figurează ca martor în dosarul DNA de la PSD Arad, iar decizia vine ca urmare a discuțiilor avute cu președintele interimar al partidului, Marcel Ciolacu, cel care i-ar fi cerut să facă un pas în spate.

Luminița Jivan, care este și deputat de Caraș-Severin, spune că va rămâne simplu membru de partid și va activa în continuare în cadrul grupului parlamentar PSD.

Luminița Jivan

„Am decis să fac acest pas, în urma discuţiilor cu Marcel Ciolacu, căruia îi mulţumesc pentru tot. Un pas în spate a făcut şi Ionuţ Chisăliţă, la fel va face şi Luca Mălăiescu. Noua conducere va fi decisă în organizaţie, deocamdată nu există un interimar“, a declarat Luminiţa Jivan pentru presa locală.

Conform unor informații din interiorul organizației PSD Caraş-Severin, cel care are cele mai multe șanse la preluarea frâielor partidului este preşedintele Consiliului Judeţean, Silviu Hurduzeu.

Andrei Nistor

Articole recente

A fost dat în funcţiune noul terminal de pasageri al Aeroportului Internaţional Oradea

O investiţie de 40 de milioane de euro din fonduri europene

Restricţii de circulaţie pe teritoriul Ungariei pentru autovehiculele de mare tonaj

Poliţia de Frontieră a transmis că, în zilele de duminică şi luni circulaţia automarfarelor cu o capacitate mai mare de 7,5 tone va fi restricţionată pe teritoriul Ungariei ca urmare a faptului că sunt celebrate Rusaliile Catolice.

Castelul Rákóczi-Bánffy de la Gilău a fost inaugurat, după ample lucrări de restaurare

Castelul Rákóczi-Bánffy se află la 20 de kilometri de Cluj-Napoca, are o formă pătrată cu patru bastioane pe colţuri şi conţine 60 de săli. Înaintea naţionalizării i-a aparţinut contesei Katinka Bánffy. Până în 2002, în clădire a funcţionat o şcoală ajutătoare, castelul fiind restituit nepotului contesei, istoricului Tamás Barcsay, după o perioadă de 7 ani. Prima menţionare scrisă a castelului datează din 1439.

Mai multe articole de același fel

Iuliu Winkler: Uniunea Europeană trebuie să se schimbe

Uniunea Europeană trebuie să se reîntoarcă la valorile părinților fondatori, să se schimbe, iar politicile sale publice trebuie să fie în slujba cetățenilor, și nu în solda vreunei ideologii, a declarat europarlamentarul UDMR Iuliu Winkler cu prilejul unei întâlniri pe care a avut-o cu membri ai comunității maghiare din județul Sălaj.

Gabriel Zetea: ”Nelu Dragos candidează cu încredere pentru un nou mandat de primar în comuna Gârdani!” (PE)

În timp ce unii primari lasă să treacă decenii întregi fără să înregistreze proiecte notabile realizate pentru comunitate, există lideri precum Nelu Dragoș, primarul din Gârdani, care redefinește ce înseamnă progresul și eficiența în administrația locală. CMF: 21240002