Turneul național „Folk de colecţie” revine la Deva. După succesul celor 40 de concerte susţinute anul trecut în toată ţara, Vasile Şeicaru, Ducu Bertzi şi Victor Socaciu invită publicul devean la un spectacol de excepţie.

Concertul de folk va avea loc în 24 martie, la ora 19.00, în Sala mare a Centrului Cultural „Drăgan Muntean”. Timp de trei ceasuri, hit-urile care au influenţat o generaţie întreagă, dar şi creaţii noi vor umple sufletele celor care iubesc folk-ul românesc.

Biletele pentru concert sunt puse în vânzare la preţuri de 50 lei şi 70 lei (în funcţie de locul ocupat în sală) şi pot fi achiziţionate de la Centrul Cultural „Drăgan Muntean”, de luni până vineri, între orele 8.00 – 16.00, sau online, de pe entertix.ro.

Informaţii suplimentare şi rezervări se pot obţine la numărul de telefon 0721.055.037.

(SURSA FOTO: Facebook.com / Folkdecolectie)

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.