Trei persoane aflate într-un microbuz, între care un copil de zece ani, au fost rănite, marţi după-amiază, după ce şoferul a pierdut controlul asupra volanului iar vehiculul s-a izbit de un copac, în judeţul Arad.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad, George Pleşca, a declarat că accidentul a avut loc pe un drum judeţean la ieşirea din oraşul Curtici spre Sântana.

“S-a intervenit cu un echipaj de descarcerare, iar la faţa locului au fost găsite trei victime. Acestea se aflau într-un microbuz de transport marfă, cu trei locuri în faţă. Unul dintre pasageri, un bărbat, a fost descarcerat şi predat în viaţă, cu multiple traumatisme, echipajului de terapie intensivă mobilă”, a declarat Pleşca.

Conform sursei citate, a fost transportat la spital, cu multiple traumatisme, şi un copil de zece ani, în timp ce şoferul a primit îngrijiri la locul accidentului.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad au declarat că microbuzul s-a izbit de un copac de pe marginea drumului, urmând să se facă cercetări cu privire la împrejurările producerii accidentului.

Foto: ISU Arad

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.