15.8 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI MARAMUREȘUn profesor din Maramureş, acuzat că a lovit un elev la ore

Un profesor din Maramureş, acuzat că a lovit un elev la ore

Publicat în

spot_img
spot_img

Un profesor de istorie din Maramureş este acuzat că a lovit la ore un elev de clasa a VIII-a.

Poliţiştii i-au făcut dosar penal pentru purtare abuzivă bărbatului de 66 de ani, iar Inspectoratul Şcolar anunţă că face cercetări, informează mediafax.ro.

Surse judiciare au declarat, pentru Mediafax, că incidentul a avut loc la Şcoala Gimnazială din comuna Vişeu de Jos.

Jurnaliștii de la actualmm.ro scriu că elevul de clasa a VIII-a ar fi fost lovit de profesor pentru că nu ar fi reușit să scrie după cum ar fi dictat dascălul.

Articole recente

Președintele popularilor europeni: România, Bulgaria și Croația trebuie să devină în sfârşit state membre ale spaţiului Schengen

"Bulgaria, Croaţia şi România îndeplinesc condiţiile pentru a adera la zona Schengen şi încă aşteaptă ca decizia finală să fie adoptată de Consiliul UE. Locul lor este în spaţiul Schengen. Aveţi sprijinul total al Partidului Popular European", a spus Manfred Weber

Ratele pentru locuințe ale magistraților vor fi achitate de stat | „Nu există prevedere mai grețoasă și mai nesimțită” – reacția judecătoarei Adriana Stoicescu 

Cunoscută pentru declarațiile sale foarte dure, judecătoarea Adriana Stoicescu din Timișoara a spus despre noua inițiativă legislativă că este „grețoasă și nesimțită”.

Doi bistrițeni care dispăruseră de două zile, găsiți morți într-un autoturism căzut în râul Bistriţa Ardeleană

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud a transmis că victimele sunt doi bărbaţi, de 36, respectiv 37 de ani, care locuiau în Unirea.

Universitatea Babeş-Bolyai, planuri pentru noi dezvoltări în judeţul Sălaj

După discuţiile cu autorităţile locale, UBB se va implica mai mult în judeţul Sălaj - dincolo de prezenţele deja vizibile în Zălău şi Jibou -, după un plan ce va fi stabilit împreună cu autorităţile locale în luna viitoare.

Mai multe articole de același fel