Ediția din acest an a Street FOOD Festival va avea loc în perioada 21-24 Mai, în Cetatea Oradea.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

Cel mai mare festival de street food din țară și unul dintre cele mai importante festivaluri de acest gen din Europa se va desfășura în acest an sub conceptul Yummy&Yay. Experiența de anul acesta din festival înseamnă preparate delicioase, muzică bună și activități interesante, anunță organizatorii.

Noutăți Street FOOD Festival 2020

Street FOOD Festival nu este doar un festival unde poți să încerci cele mai gustoase și cele mai nebunești preparate de mâncare, Street FOOD Festival este un festival de zi, unde mergi cu familia și cu prietenii și unde poți să îți petreci ziua încercând diferite activități interesante și interactive. Ba mai mult, poți să participi la demonstrații culinare sau chiar să pornești la „vânătoare” de locuri instagramabile pentru că sigur vor fi multe. Anul acesta vor fi introduse în festival și porțiile de degustare, astfel că gurmanzii vor putea încerca tot ceea ce le poftește inima.

Chef Foa va participa activ la activități și demonstrații pentru gurmanzi în toate orașele în care va avea loc festivalul.

Zonele din festival

Organizatorii festivalului își propun ca și în acest an cei prezenți să ia parte la o călătorie culinară, dar și culturală în jurul lumii. Fiecare zonă din festival va avea un decor tematic și activități specifice pentru zona respectivă.

Trupe îndrăgite și artiști cunoscuți vor urca anul acesta pe scena principală de la Street FOOD Festival, iar pe scenele secundare se va putea dansa pe mai multe genuri de muzică.

Street FOOD Festival este un concept de festival care a debutat în 2016 la Cluj-Napoca, iar ulterior a fost dezvoltat în mai multe orașe. An de an festivalul a atras tot mai mulți „pofticioși” și participanți, iar în anul 2019 festivalul a fost vizitat de peste 1 000.000 de persoane care au avut ocazia să încerce rețete ingenioase și să participe la activităţi recreative. Revoluţia street food a avut un impact însemnat şi la nivel de comunitate prin conştientizarea nevoii de a-i ajuta pe cei defavorizaţi sau prin combaterea fenomenului de risipă alimentară.

Mai multe informații despre Street FOOD Festival găsiți AICI.

(SURSA FOTO: Facebook.com / Street FOOD Festival)

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania