13.7 C
Cluj-Napoca
AcasăCULTURĂIon Caramitru și Horațiu Mălăele, în ”Dineu cu proști”, la Centrul Cultural...

Ion Caramitru și Horațiu Mălăele, în ”Dineu cu proști”, la Centrul Cultural din Deva

Publicat în

spot_img
spot_img

Ion Caramitru și Horațiu Mălăele aduc la Deva piesa ”Dineu cu proști”, a dramaturgului francez Francis Veber, luni, 30 martie, la ora 19:00, în Sala mare a Centrului Cultural ”Drăgan Muntean”.

O comedie amară, cu o distribuție de excepție. Câțiva intelectuali, plictisiți de viața pariziană, se țin de șotii. În fiecare miercuri, se întâlnesc la un dineu cu proști. Concret, fiecare dintre ei scotocește după cel mai prost dintre proști și îl aduce la simandicoasa întâlnire.

Biletele pentru spectacol sunt puse în vânzare la prețuri de 100 lei și 120 lei și pot fi achiziționate de la Centrul Cultural ”Drăgan Muntean”, de luni până vineri, între orele 8:00-16:00, sau online, de pe ticketstore.ro.

Informații suplimentare și rezervări se pot obține la numărul de telefon 0721.055.037.

(SURSA FOTO: tnb.ro)

Articole recente

Înotătorul român David Popovici, s-a calificat în finala de la 100 metri liber la Campionatului European de înot de la Roma, stabilind un nou...

Înotătorul român David Popovici, s-a calificat vineri seară, în finala de la 100 metri liber la Campionatul European de înot de la Roma.

Ministrul Energiei anunță că începe construcția conductei de transport gaze naturale Prunişor – Orşova – Băile Herculane – Jupa

Investiția a fost declarată de importanţă naţională în domeniul gazelor naturale.

„Khetane – Comunități împreună”, primul festival al comunităților marginalizate organizat la Cluj-Napoca

Organizatorii festivalului au invitat la Pata Rât întregul Consiliu Local Cluj-Napoca, în frunte cu edilul Emil Boc.

Judecătoarea Gabriela Baltag, membru CSM, șterge pe jos cu modificările la legile justiției: Nu mi-a fost dat să citesc niciodată legi mai retrograde

Declaraţia a fost făcută în cadrul Plenului CSM, care a luat în discuţie şi urmează să dea un aviz consultativ pe proiectele de modificare a legilor Justiţiei.

Mai multe articole de același fel