Femeile şi copiii cu vârsta până în 14 ani beneficiază duminică, 8 martie, de acces gratuit la Muzeul Naţional Brukenthal, potrivit unui comunicat de presă al instituției.

“Şi în acest an, de Ziua Internaţională a Femeii, Muzeul Naţional Brukenthal din Sibiu vrea să le ofere o bucurie tuturor femeilor. În data de 8 Martie, Muzeul Naţional Brukenthal oferă acces gratuit la toate sediile, doamnelor, domnişoarelor şi copiilor până în vârsta de 14 ani. Vă reamintim că programul de vizitare este 9,00 – 17,00, iar accesul în expoziţii este până la ora 16,15”, se arată în comunicatul de presă al Muzeului Naţional Brukenthal.

Vizitatorii pot admira în sălile de expoziţii temporare de la Palatul Brukenthal din centrul Sibiului şi tablourile din expoziţia vernisată vineri, intitulată “Sens şi sensibilitate”.

Aici pot fi văzute lucrări realizate de 32 de artiste din ţară.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.