Societatea de Transport Public Timişoara a montat aproape 400 de dozatoare cu dezinfectant în toate mijloacele de transport în comun din municipiu, în contextul prevenirii răspândirii noului coronavirus.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

“Toate mijloacele de transport în comun ale STPT sunt dotate cu dozatoare cu lichid dezinfectant. Este vorba despre 390 de astfel de dozatoare care sunt montate în mijloacele de transport în comun”, a anunţat sâmbătă, pe pagina de Facebook, Societatea de Transport Public Timişoara.

În autobuzele articulate sunt montate câte trei astfel de dozatoare, câte două în fiecare tramvai, remorcă de tramvai, în fiecare autobuz scurt, troleibuz şi în fiecare vaporetto, şi câte un dozator cu dezinfectant în fiecare minibuz şi în tramvaiul turistic.

“Precizăm că toate mijloacele de transport în comun intră în traseu doar după ce sunt dezinfectate cu cloramină. STPT scoate zilnic în traseu peste 150 de mijloace de transport în comun”, arată STPT.

La Timişoara au fost diagnosticate până acum patru cazuri de coronavirus, primii doi pacienţi fiind externaţi vineri din Spitalul de boli infecţioase “Victor Babeş”.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania