Echipa care se ocupă de conturile social-media ale Serviciului Român de Informații a transmis, cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, 8 martie, un mesaj care în scurt timp s-a viralizat pe rețelele sociale. „Sunteți cele mai fidele detectoare de minciuni”, se arată în mesajul publicat de 8 martie pe pagina oficială de Facebook a SRI.

8 martie nu putea trece neobservat de echipa de comunicare a SRI și, la fel cum se întâmplă cu fiecare ocazie mai importantă, aceștia au elaborat un mesaj care, în foarte scurt timp s-a viralizat. „Sunteți cele mai fidele detectoare de minciuni”, spun cei de la SRI.

Răspunsurile la postare nu au întârziat să apară, fiind extrem de hazlii. ”In ochii nostri toți sunt suspecți!”, a răspuns o cititoare. Altcineva a comentat: ”Sa stiti ca intre timp am mai facut si cursuri, ne-am upgradat, ca de, viata e mai dura, asa ca bazati-va pe noi! Nu vom dezamagi!”. ”În sfârșit o recunoaștere oficială a calităților noastre. Sunteți super tari!!!”, a comentat o altă fană a paginii SRI.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania