Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Hunedoara transmite cetățenilor județului ca, pentru a evita răspândirea infectării cu coronavirus, să limiteze, pe cât posibil, deplasarea la ghișeele instituției.

Instituția le recomandă cetățenilor să utilizeze în comunicare cu CAS Hunedoara adresele de e-mail, serviciile Poștei Române sau transmiterea prin fax a solicitărilor.

Pentru dobândirea calității de asigurat și co-asigurat, persoanele interesate pot transmite documentele necesare prin: Poștă (la adresa Casa de Asigurări de Sănătate Hunedoara, Deva, str. 1 Decembrie, nr. 16, jud. Hunedoara), e-mail (relpubl@cjashd.ro; carduri@cjashd.ro; creantehd@cjashd.ro) sau fax (0254. 218.911).

Pentru eliberarea cardului european de sănătate și pentru dispozitive medicale, documentele pot fi transmise prin poștă. 

Cetățenii pot suna pentru informații, sugestii și recomandări la numărul de telefon 0254.219.280.

Reprezentanții CAS Hunedoara le recomandă asiguraților ca la intrarea în instituție să își dezinfecteze mâinile folosind dezinfectantul pus la dispoziție, iar persoanelor care prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree) să poarte mască de protecție.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania