Ada Milea va concerta sâmbătă, 15 martie, în noul spaţiu destinat evenimentelor culturale – Chimniţa Filarmonicii din Sibiu. Alături de Ada Milea pe scenă va urca şi Bogdan “Bobo” Burlăcianu, membru al formaţiei “Fără zahăr”.

Evenimentul, intitulat “Concert în 2”, va începe la ora 20.00.

Biletele pentru concert pot fi achiziţionate de la Casa de bilete a Filarmonicii de Stat Sibiu (Sala Thalia, Str. Cetăţii nr.3-5), de luni până vineri între orele 10:00-12:00 şi 13:00-16:00, şi online pe www.iabilet.ro.

Preţul unui bilet este de 30 de lei.

(FOTO CREDIT: Facebook.com / Ada Milea)

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.