Municipiul Lugoj rămâne fără transport public de călători începând de astăzi, după ce societatea care efectua acest serviciu a pierdut licențele de traseu. Societatea „Meridian 22”, care efectuează transportul public de călători în Lugoj, susține că a depus în termen toate documentele necesare obținerii noilor licențe de traseu, însă acestea nu au fost emise, în timp ce vechile licențe au expirat în 7 martie.

Pentru a putea beneficia de noi licențe de traseu, societatea comercială Meridian 22 S.A. – singura care a participat la licitația organizată de Primăria Lugoj – are nevoie de o hotărâre de consiliul local.

„Având în vedere faptul că licențele de traseu pentru liniile de transport public de călători au expirat pe data de 7 martie 2020, Meridian 22 SA anunță suspendarea curselor locale de transport, începând cu data de 9 martie 2020”, se arată într-un comunicat de presă al conducerii SC Meridian 22 SA Lugoj.

Reprezentanții societății „Meridian 22” susțin că au depus toate documentele necesare obținerii licențelor de traseu, dar până la semnarea contractului și emiterea unei hotărâri de consiliu local, Lugojul rămâne fără transport public local de călători.

Credit foto: expressdebanat.ro

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania