Șapte schioare curajoase au îmblânzit iarna, chiar de ziua lor, la Bikini Race, competiție care a avut loc la Arena Platos Păltiniș. Pe schiuri sau cu placa, ele au coborât pârtia doar în clăpari și în costume de baie, spre deliciul spectatorilor prezenți la eveniment. Fetele s-au dat și cu săniuța, au dansat limbo, au căutat comori în zăpadă, totul în lupta pentru marele premiu: o vacanță într-o stațiune din Franța.

Ediția din acest an a trecut concurentele prin cinci probe și anume prezentarea pe catwalk, ski & snowboard chinese downhill, limbo pe schiuri și snowboard, proba de sanie și o probă inedită de căutare în zăpadă în care concurentele, timp de cinci minute, au căutat bilele de plastic ascunse în zăpadă și le-au pus într-un sac. Câștigătoarea marelui premiului a fost Sabrina Barbulescu, din Sibiu.

Bikini Race @ Arena Platos Paltinis

Felicitari

Geplaatst door Arena Platos Paltinis op Zondag 8 maart 2020

Din juriul concursului au făcut parte Alexandru Barbu, Alexandru Zilișteanu, Ciprian Silași, dar și Nicolle Stănese sau DJ Coralie.

Dacă la prima probă a fost foarte simpolu, concurentele având ca sarcină să urce pe podiumul din zăpadă și să se prezintă la microfon, următoarea probă – Ski & Snowboard Chinese Downhill – a presupus urcarea cu teleskiul până în vârful pârtiei, alergare aproximativ 25 m până la echipamente, apoi coboarârea prin traseul marcat cu porți de slalom uriaș.

A urmat proba de limbo pe schiuri și snowboard, unde concurentele au alunecat grațios pe schiuri și snowboard și au trecut, cu stil, pe sub ștacheta de Limbo. La proba de sanie, concurentele au fost punctate în funție de timpul obținut și în funcție de evoluție, iar la ultima probă, cea de căutare în zăpadă, concurentele s-au distrat căutând cu o lopățică bilele de plastic ascunse de organizatori.

Premiile pe care le-au oferit organizatorii au fost:

  • Loc 1. Excursie SnowMission oferită de Fresh Meat, produse Skullcandy, Voucher 500 lei pentru colecția Rip Curl Surf la Magazinul H2O
  • Loc 2. Produse Skullcandy, Voucher 300 lei pentru colecția Rip Curl Surf la Magazinul H2O
  • Loc 3. Produse Skullcandy, Voucher 200 lei pentru colecția Rip Curl Surf la Magazinul H2O
Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.