Prefectura Hunedoara suspendă audiențele cu cetățenii până 31 martie, cu posibilitatea prelungirii datei, în funcție de evoluția situației la nivel național a infecțiilor cu noul coronavirus.

Cetățenii care au urgenţe şi doresc să sesizeze anumite probleme o pot face în această perioadă online la adresa de e-mail: petitie@prefecturahunedoara.ro sau la numerele de telefon: 0254-211850, 211851, 211439, interior 29030, 29029 – Compartimentul Informare, Relații Publice și Registratură.

Și Consiliul Județean Hunedoara a decis suspendarea audiențelor la sediul instituției începând din 11 martie și la Biroul Teritorial din Petroșani începând din 12 martie.

Pentru semnalarea problemelor legate de activitatea Consiliului Județean Hunedoara, cetățenii pot folosi datele de contact alte instituției: telefon: 0254-211.350; 0254-211.624, Fax: 0254-230030; e-mail: cjh@cjhunedoara.ro, cjhunedoara@yahoo.com, cjhunedoara@cjhunedoara.ro și relatiicupublicul_cjh@yahoo.com; Facebook: https://www.facebook.com/cjhunedoara/.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.