Un clujean care a produs un accident de circulație în municipiu a spus, în momentul în care se făcea constatarea amiabilă, că se grăbea pentru că a venit cu o seară înainte din Italia. Imediat după ce a semnat actele și a plecat, a fost sesizată poliția. Polițiștii au făcut verificări, constatându-se că acesta a revenit din Italia în anul 2018. Bărbatul a fost sancționat cu 1.000 lei pentru tulburarea ordinii publice.

O glumă despre coronavirus i-a adus unui clujean o amendă de 1000 de lei. Acesta a fost implicat într-un accident cu un autobuz. Șoerul a mers la sediul companiei de transport pentru a încheia constatarea amiabilă, iar din discuțiile purtate aici a reieșit să se grăbește pentru că a venit cu o seară înainte din Italia. Bărbatul a semnat actele și plecat, iar reprezentanții companiei au sesizat Poliția.

„A fost identificat și invitat la Poliție unde a recunoscut că a făcut o glumă. La fața locului a fost solicitat și un echipaj de Ambulanță care a efectuat un consult medical, fără a fi identificată vreo problemă de sănătate”, a spus Pompaș.

Potrivit acesteia, polițiștii au verificat și locul de muncă al bărbatului din comuna Florești, dar și la aeroport și la frontieră, constatându-se că a revenit din Italia în anul 2018.

Bărbatul a fost sancționat cu 1.000 lei pentru tulburarea ordinii publice și pentru că a stârnit indignarea cetățenilor în urma afirmațiilor făcute, a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.

Polițiștii clujeni atrag atenția că astfel de atitudini vor fi sancționate în condițiile date de măsurile de prevenire a răspândirii coronavirusului.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania