Ţinând cont de epidemia de COVID-19 şi de măsurile luate pentru limitarea efectelor ei de către guvern şi autorităţile locale, dând dovada de responsabilitate, Societatea Timişoara anulează toate acţiunile legate de aniversarea a 30 de ani de la lansarea Proclamaţiei de la Timişoara, acţiuni organizate de asociaţie, anunță președintele Florian Mihalcea.

Membri ai Societăţii Timişoara vor participa miercuri, 11 martie, la şedinţa extraordinară a Consiliului local al municipiului Timişoara, care a aderat la 9 martie 1990, fără niciun vot împotrivă, la Proclamaţia de la Timişoara.

Mulţumim pentru înţelegere.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.