Comandat de Partidul Naţional Liberal – Filiala Hunedoara
CUI 21200012

Șase nouă cazuri de infectare cu coronavirus au fost confirmate, vineri seară.

Este vorba despre doi bărbați și două femei din Timișoara și Lugoj, o femeie din Caraș-Severin și un bărbat din București.

Bilanțul cazurilor de coronavirus în România a ajuns la 88.

Cazuri noi confirmate

Caz 83. Barbat, 32 ani din Timișoara, venit din Italia in 12.03, aflat în carantină, confirmat în 13 martie

Caz 84. Femeie, 41 ani, din Timișoara, venită din Italia în 12.03, aflată în carantină, confirmată în 13 martie

Caz 85. Femeie, 33 ani, venită din Italia in 11.03, aflată în carantină la Lugoj, confirmată în 13 martie

Caz 86. Bărbat, 36 de ani, venit din Italia în 11.03, aflat în carantină în Lugoj, confirmat în 13 martie

Caz 87. Femeie, 32 ani din județul Caraș-Severin, venită din Italia în data de 10.03, aflată în carantină în Caransebeș, confirmată pozitiv în 13.03.

Caz 88. Bărbat, 45 ani din București, venit din Londra în 9.03, internat astăzi cu febră, frisoane la Spitalul Victor Babeș București, confirmat pozitiv

Comandat de Partidul Naţional Liberal – Filiala Hunedoara
CUI 21200012
Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.