fbpx
1.7 C
Cluj-Napoca
AcasăADMINISTRAȚIELiberalii hunedoreni, afectați de coronavirus. Primarul Devei, în autoizolare

Liberalii hunedoreni, afectați de coronavirus. Primarul Devei, în autoizolare

Publicat în

spot_img
spot_img

Mai mulți membri la vârf ai PNL Hunedoara au intrat în autoizolare la domiciliu pentru 14 zile, după ce au participat la începutul acestei săptămâni la şedinţa Biroului Politic Naţional al partidului, unde a fost prezent şi senatorul Vergil Chiţac, la care s-a confirmat infectarea cu coronavirus.

Liderul liberalilor hunedoreni, deputatul Lucian Heiuș, primarul Devei, Florin Oancea (foto), și administratorul public al Devei, Adrian David (care este și prim-vicepreședinte al PNL Hunedoara), vor sta acasă timp de două săptămâni, perioadă în care vor face testele medicale necesare.

Primarul Devei, Florin Oancea, a declarat pentru Știrile Transilvaniei că, pentru perioada în care se va afla în autoizolare la domiciliu, a delegat atribuţiile celor doi viceprimari ai municipiului: Ovidiu Moş și Ferdinand Pogocsan. Primarul spune că, după ce a aflat de cazul senatorului Chiţac, a anunțat autoritățile de sănătate publică județene despre situația sa și a luat măsurile de autoizolare.

Viceprimarul Ferdinand Pogocsan susține că activitatea administrației locale din Deva nu va fi afectată de situația primarului Florin Oancea. „Activitatea în Primăria Deva va funcționa normal, cu măsurile de precauție stricte care au fost anunțate și care sunt necesare. Unde se poate, încercăm să rezolvăm situațiile online. Primăria nu se închide, suntem în sprijinul cetățenilor în continuare”, a declarat, pentru Știrile Transilvaniei,Ferdinand Pogocsan. Liderul PNL Hunedoara, Lucian Heiuș, este și el în autoizolare la domiciliu. Organizația județeană a partidului nu va fi afectată de acestă situație, a spus optimist liderul liberal. Potrivit deputatului, la şedinţa Biroului Politic Naţional de la București au mai fost prezenți dintre liberalii hunedoreni, pe lângă primarul Florin Oancea și Adrian David, senatorul Carmen Hărău, Vetuța Stănescu, Marius Surgent și Tiberiu Balint. Toți sunt acum în situația de se autoizola la domiciliu pentru 14 zile.

Articole recente

Sebastian Burduja anunță un memorandum pentru Valea Jiului

Ministrul Energiei anunţă o nouă eră pentru Valea Jiului, după semnarea unui memorandum cu American Biocarbon Delaware LLC

Secretar ungar de stat, la Oradea: În învăţământ, graniţele naţionale sunt demontate în mai multe privinţe

Bence Rétvári a explicat că în învăţământ, graniţele naţionale sunt demontate în mai multe privinţe, şi indiferent dacă cineva s-a născut pe o parte sau cealaltă a graniţei, poate învăţa aceleaşi lucruri despre literatura şi istoria maghiară.

Sezonul de schi la Păltiniș Arena se deschide pe 30 noiembrie

30 noiembrie va fi prima zi în care complexul Păltiniș Arena își va deschide porțile în acest an, la timp pentru ca toată lumea să poată profita de minivacanța prilejuită de Ziua Națională a României.

Captură de 1,5 milioane de euro la vama Nădlac II

Ce au găsit polițiștii într-un TIR care mergea spre Republica Moldova

Mai multe articole de același fel