Hei, tu! Da, tu cel care citești, te protejezi de coronavirus și nu știi ce să mai faci în casă? Ai terminat toate serialele și filmele pe care voiai să le vezi și ai început să te plictisești? Ei bine, eu am o recomandare pentru tine: Heartbreak Weather de la Niall Horan. Dacă îți place muzica dar simți că piața muzicală din România nu te mulțumește sau pur și simplu nu te regăsești în versurile artiștilor români, atunci Niall Horan și ale sale balade de dragoste sunt pentru tine.

Cine este Niall Horan?

Niall Horan este un cântăreț irlandez în vârstă de 27 de ani. A concurat în anul 2010 la emisiunea de talente ,,The X Factor UK”, unde  a fost pus să formeze o trupă alături încă 4 băieți, intitulându-se  One Direction. Niall și colegii săi – Liam, Harry, Zayn și Louis –  au cunoscut succesul odată cu lansarea primei  melodii ,,What makes you beautiful”, având fani în toată lumea. Din păcate, în anul 2015 – după ce Zayn a decis să plece pe un alt drum – trupa a anunțat că vor lua o pauză care ar fi trebuit să dureze 18 luni dar din care nici în momentul actual nu s-au mai întors. Acum fiecare component al trupei și-a început cariera solo, toți având acum  genuri muzicale diferite.

Am spus mai sus de balade de dragoste dar dacă acestea nu sunt pe placul vostru,  nu vă faceți griji, pe lângă melodiile triste despre iubire – scrise din relațiile artistului, care nu au avut o finalitate frumoasă – , găsim și melodii voioase  care sigur vă vor face să dansați. Dacă ascultați melodiile și vă plac, atunci eu vă mai recomand și albumul său de debut ,,Flicker”, un album in care versurile de dragoste și sentimente ale unei iubiri neîmplinite se împletesc cu vocea caldă a cântărețului.

Heartbreak Weather este cel de al doilea album solo al artistului, album lansat chiar astăzi. Vă invit  din tot sufletul să-l ascultați,  eu zic că nu o să regretați.

Nu uitați să rămâneți în casă și să respectați regulile de apărare împotriva coronavirusului. #statiacasa

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.