fbpx
4.7 C
Cluj-Napoca
AcasăCORONAVIRUSPrimarul Devei confirmat cu coronavirus alături de deputatul Lucian Heiuș și administratorul...

Primarul Devei confirmat cu coronavirus alături de deputatul Lucian Heiuș și administratorul public al municipiului

Publicat în

spot_img
spot_img

Grupul de Comunicare Strategică a informat oficial că deputatul PNL, Lucian Heiuș, primarul Devei, Florin Oancea, și administratorul public al municipiului Deva, Adrian David Nicolae, au fost confirmați pozitiv la testul pentru coronavirus (COVID-19). Toți 3 se află în izolare la domiciliu și au participat la reuniunea BPN a PNL la care a participat și senatorul Chițac.

„Sunt confirmați pozitiv la testul pentru coronavirus (COVID-19) deputatul PNL, Lucian Heiuș, primarul Devei, Florin Oancea, și administratorul public Adrian David Nicolae. Toți 3 se află în izolare la domiciliu, au participat la reuniunea BPN a PNL la care a participat și senatorul Chițac, și ieri nu au fost prezenți la reuniunea Biroului Executiv al PNL”, a transmis Grupul de Comunicare Strategică.

Primăria Deva a informat printr-un comunicat de presă că cei trei vor urma procedurile legale de izolare și tratament. De asemenea, toți cei care au intrat în contact direct cu cei trei politicieni sunt rugați să acceseze următoarele numere de telefon: 0768 193 630 și 0768 193 629 la care hunedorenii pot apela Direcția de Sănătate Publică pentru obținerea sau transmiterea de informații legate de coronavirus. În același scop, rămân valabile și pot fi accesate și celelalte două numere de telefon ale DSP Hunedoara: 0254 225 242 și 0768 193 639.

Odată cu depășirea numărului de 100 de infectări, România intră în scenariul 3.

Articole recente

Liga 2, etapa 15: Șase meciuri sâmbătă, cu capul de afiș Poli Iași – Dinamo. Duminică alte două meciuri, luni ultima partidă

Sezonul regular al Ligii 2, a ajuns la etapa cu numărul 15, penultima din calendarul competiţional programată în anul 2022.

Medalie de aur pentru Andrei Irimie (CS Unirea Alba Iulia) la Campionatul Mondial de Powerlifting – Seniori, desfășurat în Viborg. Cea mai mare performanță...

Sportivul Andrei Irimie de la CS Unirea Alba Iulia a obținut medalia de aur la Campionatul Mondial de Powerlifting – Seniori. Aceasta este cea mai mare performanță din istoria sportului din județul Alba.

Teatrul Maghiar transformă un fost cinematograf din Timişoara şi grădina de vară aferentă într-un spaţiu cultural

Fostul Cinematograf Arta, din Iosefin, precum şi grădina de vară a acestuia au fost transferate Teatrului Maghiar pentru a fi reabilitate.

BMW își dublează la 2 miliarde de euro investiția de la uzina din Debrecen

Se vor crea alte 500 de locuri de muncă, pe lângă cele 1000 planificate iniţial, noua fabrică fiind un punct de inters chiar și pentru lucrători veniți din România.

Mai multe articole de același fel