fbpx
1.7 C
Cluj-Napoca
AcasăADMINISTRAȚIEPrefectul județului, șefii Poliției, Jandarmeriei și DSP Hunedoara, în izolare după ce...

Prefectul județului, șefii Poliției, Jandarmeriei și DSP Hunedoara, în izolare după ce au intrat în contact cu persoane infectate cu coronavirus

Publicat în

spot_img
spot_img

Prefectul județului Hunedoara, Vasilică Potecă (foto), șeful IPJ Hunedoara, Ovidiu Bîrlea, șeful Jandarmeriei hunedorene, Robert Vîță, și șeful DSP Hunedoara, Cosmin Ilioni, sunt în izolare după ce au intrat în contact cu persoane infectate cu coronavirus.

„Prefectul judeţului, Vasilică Potecă, aflat în izolare la sediul instituţiei, stabileşte măsurile şi urmăreşte aplicarea lor în judeţul Hunedoara. Instituţiile hunedorene implicate în aplicarea în combaterea răspândirii noului coronavirus au activitate non stop şi sunt coordonate de prefect, telefonic şi prin mijloace video”, a anunțat duminică Prefectura Hunedoara.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Jandarmi Hunedoara, Simona Fodoca, a confirmat pentru  Știrile Transilvaniei că și șeful Jandarmeriei Hunedoara, Robert Vîță, este în izolare la sediul instituției. I-au fost recoltate ieri probe și așteaptă rezultatul testului.

Din primele informații șeful IPJ Hunedoara, Ovidiu Bîrlea, și șeful DSP Hunedoara, Cosmin Ilioni, sunt în izolare la domiciliu.

Articole recente

Centrul de Inovare și Transfer Tehnologic Politehnica 2020: De la realizări la perspective pentru viitor

În prezentarea sa detaliată, conf.univ.dr.ing. Vlad Mihăescu a vorbit despre misiunea CITT, subliniind eforturile constante depuse pentru a încuraja o colaborare eficientă între cercetători și industrie.

Dosar penal, după ce o fetiță de 4 ani aflată în îngrijirea unui asistent maternal a murit

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, copilul a murit din cauza căzăturii, însă avea trupul plin de vânătăi, astfel că asistenţii maternali care o luaseră în plasament sunt cercetaţi pentru ucidere din culpă şi rele tratamente aplicate minorului.

Preşedintele CJ Braşov, despre aeroport: Este deranjant când ţi se spune că ai program de aprozar

Preşedintele CJ Braşov, Şerban Todorică-Constantin, a făcut vineri, într-o conferinţă de presă, un istoric al Aeroportului Internaţional Braşov – Ghimbav. 

Semnătură electronică calificată sau…simplificată? Ce alegem şi de ce?

În goana după digitalizare (atât de necesară, de altfel) avem un lucru extrem de important de înţeles şi reţinut – nu toate semnăturile electronice sunt la fel! Un articol susținut de CertSIGN

Mai multe articole de același fel

Primăria Miercurea-Ciuc și-a digitalizat arhiva de documente; aproape un milion de pagini pot fi consultate electronic

Hotărârile Consiliului Local, dispoziții ale primarului, autorizații de construire, certificate de urbanism, documente de finanțe publice și contabile, documente de proiectele derulate  și de investițiile realizate din 2013 până în 2022 sunt doare câteva dintre tipurile de documente digitalizate

Mențiune pentru o elevă de la Liceul de Arte „Sigismund Toduță” din Deva la cea de-a XIV-a ediție a festivalului-concurs interjudețean „Cântec, joc și...

Concursul, care își propune promovarea și conservarea folclorului românesc și răspândirea lui în rândul tinerilor elevi din învăţământul preuniversitar  s-a desfășurat pe trei secțiuni: Solişti vocali și soliști instrumentişti, Ansambluri de dansuri populare și Ansambluri de dansuri populare.