Ultima componentă din proiectul Centrul pentru Managementul Deșeurilor din Cluj (CMID) a fost trimisă vineri din Hamburg și urmează să ajungă la destinație în cursul zilei de marți.

Transportul a străbătut Europa, afectată de epidemia de gripă, cu granițe mai mult închise și cu restricții de circulație, pentru a aduce la Cluj o stație de tratare cu o capacitate totală de procesare de 116 metri cubi pe zi.

“Dincolo de multiple provocări tehnologice realizate pentru prima oară la CMID, dincolo de întârzieri cauzate de complicații juridice, acest container aduce speranța unui viitor ecologic cu performanțe pentru Cluj. Centrul pentru Managementul Deșeurilor din Cluj va fi dat în funcțiune în foarte scurt timp”, a declarat președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.