Polițiștii locali din municipiul Arad fac zilnic vizite neanunțate la persoanele pentru care s-a luat măsura izolării la domiciliu.

Poliția Locală Arad a hotărât ca verificarea autoizolării să nu fie efectuată doar o dată pe zi, pentru evitarea situațiilor de încălcare a măsurii, după trecerea ”rondului”. Rezultatele activității de verificare a autoizolării sunt comunicate către DSP și MAI.

Peste 70 de polițiști locali arădeni sunt implicați în efortul de limitare a răspândirii epidemiei de coronavirus. Două echipaje asigură permanent protecția și paza celor două centre de carantină din municipiul Arad, destinate persoanelor ajunse în țară din ”zonele roșii” afectate de coronavirus.

Polițiștii locali patrulează și în proximitatea sediului central al Spitalului Județean și în zona complexului de clădiri aparținând fostului Spital Municipal, unde funcționează Posturi Medicale Avansate destinate unui potențial triaj epidemiologic.

Agenții respectă măsurile de prevenție împotriva contaminării și utilizează mască, mănuși și soluții pentru dezinfectare.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania