Direcția de Sănătate Publică Cluj a oprit pe aeroportul din Cluj-Napoca transportul unor colete de echipamente medicale care urmau sa fie expediate în Italia.

Transportul a fost oprit în urma sesizării polițiștilor de frontieră din Aeroportul Cluj-Napoca.

Poliția de Frontieră a anunțat că este vorba despre colete în greutate de 84 de kilograme, care conțineau 10.000 de măști chirurgicale, 17.000 de măști menaj, 400 de măști de unică folosință, 45 de costume de protecție medicală și 400 de botoși protecție încălțăminte.

Potrivit Radio Cluj, expeditorul coletelor era o societate comercială din județul Cluj, iar destinatarul o societate comercială din Roma.

(SURSA FOTO: Politia de Frontieră Română)

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.