fbpx
1.7 C
Cluj-Napoca
AcasăCORONAVIRUSColete cu 10.000 de măști chirurgicale și cu costume de protecție, confiscate...

Colete cu 10.000 de măști chirurgicale și cu costume de protecție, confiscate pe aeroportul din Cluj-Napoca

Publicat în

spot_img
spot_img

Direcția de Sănătate Publică Cluj a oprit pe aeroportul din Cluj-Napoca transportul unor colete de echipamente medicale care urmau sa fie expediate în Italia.

Transportul a fost oprit în urma sesizării polițiștilor de frontieră din Aeroportul Cluj-Napoca.

Poliția de Frontieră a anunțat că este vorba despre colete în greutate de 84 de kilograme, care conțineau 10.000 de măști chirurgicale, 17.000 de măști menaj, 400 de măști de unică folosință, 45 de costume de protecție medicală și 400 de botoși protecție încălțăminte.

Potrivit Radio Cluj, expeditorul coletelor era o societate comercială din județul Cluj, iar destinatarul o societate comercială din Roma.

(SURSA FOTO: Politia de Frontieră Română)

Articole recente

Adolescenta care a înjunghiat un pedagog la un liceu din Oradea a fost reţinută pentru tentativă de omor

Conform anchetatorilor, fata a avut ascuns în mânecă un cuţit cu lama de 21 de cm. Leziunile suferite de bărbat necesită 40-45 de zile de îngrijiri medicale.

O gospodărie tipică săsească din Viscri va fi restaurată cu ajutorul fundației Regelui Charles

Valoarea contractului de finantare este de 207.510 lei, iar fundația Mihai Eminescu Trust are o contribuție proprie de 29.401 lei.

Renumita Filarmonică de Copii din Vlăhița concertează la Biserica Romano-Catolică „Krisztus Király” din Sfântu Gheorghe

În spectacolul intitulat „Îngerii cântă”, cei 140 de membri ai Filarmonicii de Copii vor interpreta lucrări corale bisericești pentru Advent și cântece populare maghiare de Crăciun, precum și adaptări ale cântecelor populare de Crăciun din alte culturi.

O nouă recunoaștere internațională pentru Universitatea Politehnica Timișoara

Universitatea Politehnica Timișoara primește o nouă recunoaștere internațională prin realegerea profesorului Erwin-Christian Lovasz în funcția de Secretar General al Federaţiei Internaţionale de Promovare a Ştiinţei Mecanismelor şi a Maşinilor (IFToMM), la cel de-al XVI-lea Congres Internaţional de Ştiinţa Mecanismelor şi a Maşinilor, la Tokyo, Japonia.

Mai multe articole de același fel