We partnered up with Cluj Innovation Days for the eighth edition of the conference which is taking place between 12-14 of October. This year’s theme “Reshaping Work / Consolidating Resilience” focuses on finding solutions for today’s challenges by bringing experts from different fields to discuss digitizing, innovation and business development. More information on their website: https://clujinnovationdays.com/

Consiliul Județean Hunedoara și-a reluat activitatea miercuri dimineață după ce, timp de două zile, în sediul instituției a fost efectuată operațiunea de dezinfecție.

„Luni dimineață, la prima oră, am luat decizia de a nu pune în pericol sănătatea angajaților întrucât, în sediul instituției, au fost prezente persoane care ulterior au fost depistate pozitiv la testul pentru infecția cu noul coronavirus. Activitatea Consiliul Județean Hunedoara s-a reluat în această dimineață în condiţii sanitare de siguranţă, dar cu o prezență scăzută a angajaților, întrucât mulți au copii acasă și beneficiază reglementări legale speciale”, a declarat Daniel Andronache, vicepreședinte al Consiliului Județean Hunedoara, aflat la conducere pe perioada izolării președintelui Mircea Bobora.

Încă de săptămâna trecută, conducerea CJ Hunedoara a luat măsuri pentru asigurarea condițiilor sanitare de siguranță prin: dezinfecția repetată a suprafețelor, dotarea cu dezinfectant pe bază de biocid și cu alcool medicinal a tuturor birourilor, dar și cu măsuri suplimentare de igienă în spațiile utilizate de angajați.

Relația cu publicul se desfășoară strict prin intermediul poștei electronice și telefonic, datele de contact fiind următoarele: telefon: 0254-211.350; 0254-211.624, Fax: 0254-230030; e-mail: cjh@cjhunedoara.ro, cjhunedoara@yahoo.com, cjhunedoara@cjhunedoara.ro și relatiicupublicul_cjh@yahoo.com; Facebook: https://www.facebook.com/cjhunedoara/.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania