Primăria Oradea a publicat pe site-ul instituției și pe portalul de achiziții publice SICAP anunțul de participare la licitația „Elaborare documentație tehnico-economică faza PT+DE+CS+DTAC și execuție lucrări la obiectivul de investiții – Construire cămine studentești, corp C1 și C2 în Campusul Universitar al Universității din Oradea”.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

Valoarea estimată a lucrărilor este de 26.1 milioane de lei fără TVA, iar durata contractului este de 24 luni.

În iunie 2018, Consiliul Local Oradea a aprobat Masterplanul Campusului Universitar Integrat din Oradea, cele două construcții pentru construcția cărora s-a publicat acum anunțul de licitație fiind parte integrantă a acestui proiect.

Căminul C1 și căminul C2, cu un total de 464 camere, suprafață desfășurată de 10.090 mp, vor avea un concept comun, corelat cu Masterplanul general. Cele două cămine sunt situate unul în apropierea celuilalt, se raportează și relaţionează cu căminul existent, pe un amplasament studiat și propus spre amenajare și sistematizare, amplasament cu suprafață totală de 8285 mp.

De asemenea, în cadrul proiectului este propus ca, o dată cu construirea căminelor C1 şi C2 să se dezvolte, printr-un proiect aferent de rețele, toată partea de echipare edilitară şi de sistematizare verticală care cuprinde: amenajarea căilor de circulație auto şi pietonală, echiparea cu reţele de apă-canal, termoficare și branşare la Staţia termică-geotermală S.T.G.O., reţea de electricitate (translatarea postului trafo) corelat cu proiectul urban de extindere a sistemului de circulație, de linii de tramvai şi rețeaua de gaze, astfel încât întreaga zonă Habitat 1, inclusiv căminul existent să funcţioneze în parametri optimi.

Data limită de depunere a ofertelor în SICAP este 27 aprilie 2020, ora 15:00.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania